Geen producten (0)

Over Sentiment Wonen

Alles voor uw Sentiment!

We zijn verheugd u op onze website te verwelkomen. Bij Sentiment Wonen vindt u de laatste woontrends in alle stijlen voor verrassend lage prijzen. Complete woonkamers, stoere en landelijke meubelen, fraaie verlichting, exclusieve wanddecoratie en de leukste woonaccessoires. Wat u ook zoekt, alles voor uw sentment!

  

Service, persoonlijke aandacht, echt advies en vertrouwen, staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen er voor dat u bij ons klant wilt blijven. Tevens wordt ons assortiment continue aangevuld met nieuwe trends, meubelen en woonaccessoires, waardoor onze online woonwinkel wekelijks een bezoekje waard is.

Sentiment staat voor gevoel en wij vinden dat het gevoel voor u als klant goed moet zijn. Dus als u behoefte heeft aan een zit- of interieuradvies aan huis dan helpen wij u graag op weg de goede keuze te maken. Maak snel een afspraak met onze adviseur aan huis om uw woonkamer weer van nieuw elan te voorzien! Winkelt u liever online? Dat kan hier in de online woonwinkel van Sentiment Wonen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op onze website en Facebookpagina, www.facebook.com/SentimentWonen, zodat u als eerste op de hoogte blijft van al onze aanbiedingen.

Waar staan we voor?

Sentimentwonen.nl is een online woonwinkel waar u altijd op een verrassende wijze een leuk product voor een scherpe prijs kan aanschaffen. We hebben een breed, kwalitatief  en sterk assortiment op het gebied van wonen voor een betaalbare prijs. Kortgezegd komt het neer op:

  • Trendy: hip, tijdgevoelig
  • Modern: breed assortiment, steady, minder tijdgevoelig
  • Basic: ‘tijdloos’, functioneel
  • Geen aanbetaling
  • Veilig vooraf betalen via iDEAL, overboeking of achteraf met contant
  • 14 dagen omruilgarantie

Hoe maken we dat waar?

We verdiepen ons in de doelgroep, haar specifieke wensen en streven er te allen tijde naar om letterlijk en figuurlijk de taal van de doelgroep te spreken; we zijn een echte Nederlandse speler. Het assortiment wordt samengesteld door specialisten en door onze inkoopafdeling die direct bij de fabrikant of importeur de producten inkoopt. Doordat wij met korte lijnen werken, kunnen wij u de beste prijs en service bieden.

Wat kunnen we jou bieden?

Sentimentwonen.nl is de betrouwbare aanbieder, waar u op kan bouwen (altijd ‘goede’ prijzen en trendy producten) en die u graag adviseert, informeert en helpt. In samenwerking met onze collega’s van de binnendienst en onze externe logistieke partners streven wij er naar om u optimaal van dienst te kunnen zijn. 

Sentimentwonen.nl

KvK 64937283 / BTW NL 216092590B02  

Rabobank NL59RABO0177.88.0503 tnv Sentiment Wonen te Kampen

BIC code: RABONL2U

 

Kantoor en postadres (geen bezoekadres)

Sentimentwonen.nl

De Savornin Lohmanhof 9

8262 WC Kampen

 

T: +31(0)6-4416 4406 bereikbaar op werkdagen, van ma t/m vrijdag van 09.00 uur t/m 17.00 uur

E: info@sentimentwonen.nl