Geen producten (0)
Geen producten (0)

Zoek de kast die bij u past bij Sentiment Wonen

Voor ieder vertrek een passende kast

Boekenkasten behoren tot de bekendste kasten. Dit model wordt vaak geassocieerd met status en elegantie. We kennen allemaal de massief houten kasten die tot hoog aan het plafond reiken en waarvan de bovenste planken slechts met een laddertje te bereiken zijn. Deze boekenkasten staan in groot contrast met het strakke design dat vanaf het midden van de jaren vijftig zijn intrede deed in de Nederlandse woonkamers. Lange horizontale vlakken zorgen bij deze modellen voor een duidelijke weergave van de ruggen van boeken. Natuurlijk is de boekenkast ook een belangrijk onderdeel binnen de categorie kantoormeubels, al gaat het dan vooral om functionaliteit. Naast boekenkasten bieden wij u ook dressoirs, bureaus/secretaires, buffetkasten, commodes, vitrinekasten en audio/tv kasten aan.

Vitrinekasten worden vaak gebruikt om iets in tentoon te stellen. Een kostbaar erfstuk of gewoon de mooie verzameling schelpen die u laatst gevonden heeft tijdens een strandwandeling. Vaak hebben vitrinekasten ook een design waar u blik automatisch naar toe getrokken wordt. Een echte klassieker is de TV kast. Het is een onmisbaar element in de woonkamer en een praktisch element om uw tv, led/lcd screen mooi op te etaleren.

Materiaalkeuze bij kasten

Kasten worden vervaardigd uit veel verschillende materialen, van zeer kostbare en fijne tot uiterst robuuste. Van massief en duurzaam sheeshamhout uit India tot en met simpele maar doeltreffende oplossingen als spaanplaatconstructies. In onze woonwinkel zijn veel kasten te vinden, van de meest uiteenlopende materialen. Ook combinaties zijn mogelijk. Bijvoorbeeld modellen van hout en glas of een constructie van kunststof en metaal. Bovendien zijn er kasten, zoals bijvoorbeeld keukenkasten, die uitsluitend van metaal en kunststof gemaakt zijn. Kasten en kastjes speciaal voor de badkamer moeten natuurlijk aan bepaalde voorwaarden voldoen, hiervoor worden waterafstotende en vochtresistente materialen gebruikt.

Bij Sentiment Wonen voelt u zich thuis

Bij Sentiment Wonen vind u een indrukwekkende ruime keuze uit verschillende soorten kasten, voor alle mogelijke toepassingen. Of u nu een kast nodig hebt voor kleding, schoenen, keukenbenodigdheden of waardevolle documenten, wij bieden de oplossing. Kies voor het design en de materialen die perfect op jouw persoonlijke wensen aansluiten. Maak daarbij gebruik van onze uitgebreide service. Ons assortiment meubels en woonaccessoires worden steeds geactualiseerd zodat wij u altijd kunnen informeren over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur en design. Veel plezier met shoppen!