Geen producten (0)
Geen producten (0)

Comfortabele stoelen bij Sentiment Wonen!

Bent u op zoek naar een stoel waarop u u totaal kan ontspannen? De stoel waarop uw lichaam en geest tot rust komen? Een stoel van kussens die je omhelzen en ondersteunen? Wat u zoekt is een relaxstoel. Wat onderscheidt een relaxstoel van andere stoelen? U raadt het al...COMFORT! Op een gewone stoel neem je plaats, in een relaxstoel plof je neer. Op een stoel zit je en in een relaxstoel relax je.

De moderne mens leeft zeer intensief. We werken lange dagen en zelfs in onze vrije tijd zoeken we naar avontuur en spanning. Steeds meer zaken vragen om onze aandacht, prikkels worden op ons afgeschoten en voortdurend moeten we op onze hoede zijn. Deze trend is duidelijk zichtbaar buitenshuis, in de openbare ruimte. Binnenshuis voltrekt zich juist een transformatie in tegenovergestelde richting. Meer en meer draait het om comfort en de creatie van een oase van rust met behulp van onze meubels. Dit is te zien aan de uitgebreidere badkamerinterieurs met stoomdouches en bubbelbaden, maar ook aan de loungebanken, complete zitgroepen, en de introductie van het espressoapparaat in de keuken. De fauteuil is een stoel die zich volledig aansluit bij deze ‘wellness-trend’ en nodigt uit tot ontspanning.

Voor ieder sentiment wat wils

De spreuk ‘geen mens is gelijk’ wordt vaak gebruikt om aan te duiden dat menselijke eigenschappen en wensen onderling zeer verschillen. Betreffende de verschillende ontspanningsvoorkeuren van mensen gaat deze vlieger ook zeker op, want in geen ander gebied zijn de wensen zo verschillend. De één neemt een warm bad, de ander duikt meteen in bed, terwijl weer een ander in een relaxstoel volledig tot rust komt. Maar niet elke relaxstoel is hetzelfde en omdat er zo veel verschillende wensen omtrent het ontspannen zijn, is de verscheidenheid onder fauteuils ook zeer groot. Voor ieder sentiment wat wils.

Als eetkamerstoel

De alledaagse bijzetstoel zou u ook prima als eetkamerstoel kunnen gebruiken. Deze biedt echter net een stukje extra comfort. Zo zit u een stuk lekkerder en blijft iedereen graag lang aan de eettafel zitten. Een riant dessert of nog gezellig naborrelen wordt zo nog leuker. 

Relaxen

Bij de relaxstoel draait het maar om één ding: relaxen. Na het werk tot rust komen met wat drinken terwijl de indrukken van de dag voorbij vliegen. De zachte kussens en goede zithouding zorgen ervoor dat u overal goed ondersteund wordt. Zo worden vermoeide benen voorkomen en wordt de nek volledig ontlast. Gaat u voor optimaal comfort? Dan is de relaxstoel met motoren een perfecte keuze. Zo komt u pas echt tot rust! En terwijl uw lichaam zich weer herstelt van een drukke en intensieve werkdag, voelt u u mentaal ook een stuk beter. 

Multi-media-functioneel

Uiteraard is ook aan de multimediagebruiker gedacht. De relaxstoel is namelijk de perfecte stoel voor het kijken van films en spelen van games. De bioscoop is door middel van mooie tv-meubels, surround sound systemen en grote beeldschermen in huis gebracht. Met de relaxstoel wordt het comfort van de bioscoop ruimschoots overtroffen. Deze stoel tilt gamen naar een hoger niveau. Zo heeft u altijd een voordeel tegenover uw tegenstanders - U zit sowieso het lekkerst.

Materialen

Vele stoelen zijn met kunstleer bekleed. Deze bekleding is makkelijk schoon te maken en gaat erg lang mee. De iets exclusievere stoelen hebben meestal een leren hoes. Ook zijn er stoelen van stof en van hout. De schommelstoel vindt men ook in de categorie stoelen. Deze stoel moet het helemaal zonder bekleding doen en is van hout of rotan. Dit doet niks af aan het zitplezier want dat maakt het schommelen ruimschoots goed.