Geen producten (0)
Geen producten (0)
Sorteer op:  

Relaxstoel Smart Fiji, leder Deze relaxstoel Fiji, met handmatige traploos verstelbare…
€ 2.289,00 € 1.200,00
Relaxstoel Smart Apollo Relaxstoel Smart Apollo van 100% Nederlands fabrikaat De…
€ 2.489,00 € 1.350,00
Sta-op stoel Smart Pioneer, 3-motorig, leder Deze relaxstoel Pioneer, met sta-op functie van Smart is…
€ 3.399,00 € 1.850,00
Draaifauteuil Tiberius, leder Mooie draaifauteuil, uitgevoerd in Vergilius leder in een…
€ 850,00
Draaifauteuil Peggy, leder Bijzondere draaifauteuil in olijfkleurige Africa leder.
€ 975,00
Relaxstoel Doge Modulair De Doge-Modulair is een sta op stoel ontworpen voor u. U…
€ 3.395,00 € 2.400,00
Relaxstoel Multisit Tendre Zoals bij een maatkostuum, maakt Doge-Collection de…
€ 0,00
Relaxstoel Multisit Forza De elektrisch bedienbare Multisit Forza relaxstoel met…
€ 0,00
Relaxstoel Multisit Cambiare De modellen van Multisit bieden veel meer dan wat u ziet.…
€ 0,00
Relaxstoel Multisit Rondo Uw eigen tailor made fauteuil is geheel aangepast naar het…
€ 0,00
Relaxstoel Multisit Terzo Het is tijd voor betaalbaar verantwoord zitten! Naast de…
€ 0,00
Relaxstoel Doge Bellino Deze prachtige sta-op stoel nu in de kleur antraciet voor…
€ 2.150,00 € 1.450,00
Relaxstoel Doge Futuro Verantwoord zitten op maatDe Doge Futuro is een Nederlands…
€ 0,00
Relaxstoel Doge Legno Verantwoord zitten op maatDe Doge Legno is een Nederlands…
€ 0,00
Relaxstoel Doge Sarto Verantwoord zitten op maatDe Doge Sarto is een Nederlands…
€ 0,00
Relaxstoel Doge Turno Verantwoord zitten op maatDe Doge Turno is een Nederlands…
€ 0,00
Relaxstoel Rio Deze relaxstoel heeft een klassieke vormgeving in combinatie…
€ 475,00
Fauteuil Stockholm (met hocker), leder PU Deze Scandinavische fauteuil met hocker zorgt voor een…
€ 695,00
Relaxstoel Milano Deze relaxstoel met sta-op functie heeft een compacte…
€ 595,00
Relaxstoel Jack, leder PU Deze relaxstoel met sta-op functie heeft een klassieke…
€ 895,00
Relaxstoel Saturnus In deze traditionele fauteuil kunt u na een drukke dag…
€ 295,00

Maatwerkstoelen tot op de cm nauwkeurig!

Exclusief in Kampen en Overijssel!

Bij Sentiment Wonen kan u ook terecht voor relaxstoelen en sta-op stoelen. Sentiment Wonen werkt samen met de Nederlandse topleverancier Doge en mag zichzelf nu erkend Doge dealer van relaxstoelen en sta-op stoelen noemen. Er wordt nauw samengewerkt met fysio- en ergotherapeuten om bij elke problematiek een passend zit advies te kunnen bieden. Door deze samenwerking is er veel kennis en meer dan 30 jaar expertise aanwezig. Ieder mens is uniek en daarom wordt elke relaxstoel u zelfs tot op de cm nauwkeurig aangemeten met een speciale meetstoel. Zo kunt u zelf gelijk ervaren, wat voor u de beste zithouding is en hoe uw nieuwe relaxstoel of sta-op stoel komt te zitten. Daarmee onderscheid Sentiment Wonen zich nadrukkelijk t.o.v. de concurrentie, waar men standaard werkt met Small, Medium of Large uitvoeringen, waarbij de relaxstoel of sta-op stoel vaak niet volledig aansluit op uw lichaam, met alle problemen van dien.

Heeft u last van zit- of rug problemen en/of moeite met het opstaan uit uw stoel? Komt u dan langs in onze woonwinkel voor een gratis en deskundig zitadvies op maat of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak bij uw thuis. Uw gevoel moet goed zijn bij de keuze van uw ideale relaxstoel. Daar helpen wij u graag bij. 

Voor een eerste indruk kunt u alvast online winkelen op deze webshop, waar u ook enkele showroommodellen aantreft.

Tevens kunt u profiteren van onze inruilactie, waarbij u zelfs 300 euro krijgt voor uw oude stoel, bij aankoop van een maatwerkstoel. Voor meer informatie klikt u hier.

       

 

De 10 zekerheden van de zitexpert!

1.     Wij zijn erkend Doge dealer

2.     Geen bezorgkosten

3.     Gratis haal- en brengservice

4.     Leenfauteuil binnen 24 uur mogelijk

5.     Wij leveren maatwerk relax & sta-op stoelen, dus 100% op de cm nauwkeurig

6.     Al onze fauteuils zijn van Nederlandse topkwaliteit  

7.     Op al onze fauteuils bieden wij 3 jaar CBW garantie

8.     Wij bieden u deskundig advies en persoonlijke service

9.     Ruime keuze aan kleuren en modellen

10.   Verhuur van sta-op fauteuils mogelijk     

Zitten als een koning bij Sentiment Wonen

Het is zover... Na een intensieve dag is het tijd om uit te rusten, om alles van je af te zetten, eventjes diep adem te halen en te ontspannen. Je voelt dat je lichaam zich oplaadt, weer volstroomt met energie. Het meubel dat dit alles met liefde ondersteunt? De relaxfauteuil. Je vindt hem bij Sentiment Wonen. Een relaxfauteuil is namelijk de perfecte manier om na een lange dag uit te rusten.

De meubels in huis zijn erop gericht om het leven makkelijker te maken. Het aanrecht maakt het koken makkelijk, in de kast ruim je je spullen netjes op en stoelen zorgen ervoor dat je comfortabel aan tafel eet. Slechts weinig meubels zijn bedoeld om je lichaam te ontlasten en om jou te laten genieten en ontspannen. De meubels die dat wél doen zijn het bed, de bank en de fauteuil. Allemaal zijn ze gericht op uiterst comfort. De relaxfauteuil gaat echter nog een stapje verder dan de normale fauteuil. Een relaxfauteuil stelt namelijk alles in het werk om het comfortniveau astronomisch hoog te maken.

De relaxfauteuil, een waar genot

De geschiedenis van de relaxfauteuil

Al in de Renaissance had de fauteuil een voorloper, de zogeheten caquetoire stoel met leuningen. Het woord ‘fauteuil’ werd in 1636 geïntroduceerd. Deze stoel werd op de caquetoire stoel gebaseerd en is in Frankrijk ontstaan. De stoelen werden oorspronkelijk gemaakt van hout en waren vaak voorzien van fraaie ornamenten. Het zitoppervlak, de rugleuning en de armleuningen waren meestal van een luxe stoffering voorzien. Het hedendaagse gebruik van het woord fauteuil duidt op een gemaksstoel met armleuningen en bekleding, oftewel een stoel die comfort hoog in het vaandel heeft staan. Een relaxfauteuil is simpelweg een extra comfortabele variant op de fauteuil. Het design van de relaxfauteuil is vaak ook luxueus en het bestaat uit een stoel en een hocker.

Waar is de relaxfauteuil van gemaakt?

Er zijn veel verschillende soorten fauteuils. Fauteuils vinden hun gemene deler in het materiaal, vrijwel alle relaxfauteuils zijn namelijk een combinatie van hout en stof. Vandaag de dag zijn er ook fauteuils die deze oorspronkelijke materialen achter zich gelaten hebben en deels van kunststof of metaal gemaakt zijn. Anders dan de clubfauteuils en oorfauteuils doen de relaxfauteuils geen enkele concessies op het gebied van comfort. Dat is handig om te weten, want dan hoeft u je alleen nog op het uiterlijk te letten! In ieder huishouden zouden er dus relaxfauteuils moeten staan.

Wat u wil

Van oudsher is de tradiotionele fauteuil dus een combinatie van hout en stof. Dat is natuurlijk een erg ruime omschrijving, want wat voor stof en wat voor hout? Het design van de relaxfauteuil kan eindeloos variëren. Tegenwoordig wordt er ook vaak leder of kunstleer voor de relaxfauteuils gebruikt. Leder is perfect voor een relaxfauiteuil, omdat het erg comfortabel is en lang meegaat. Bovendien kunt u bij de modernere relaxfauteuils een onderstel van glanzend metaal kiezen. Het is maar net wat u wilt en welke relaxfauteuil bij u past.

Bestellen bij Sentiment Wonen vanuit uw eigen relaxfauteuil

Bent u toe aan uw eigen relaxfauteuil of sta-op stoel? Geen probleem, geen stress. Bestellen kan vanaf de bank of zelfs vanuit uw oude relaxfauteuil. Met uw laptop, tablet of smartphone kunt u namelijk ons gehele assortiment doorstruinen zonder van woningboulevard naar woningboulevard te sjokken. Dankzij de duidelijke foto’s en uitgebreide beschrijvingen kunt u in een handomdraai de voor u geschikte relaxfauteuil selecteren. Heeft u de perfecte relaxfauteuil gevonden? Dan nemen wij al het werk van u over. Wij zorgen er voor dat de fauteuil bij u wordt afgeleverd, zonder bezorgkosten natuurlijk. Dát is pas gemak. Net als de relaxfauteuil van Sentiment Wonen. Kiest u voor maatwerk? Komt u dan vrijblijvend naar onze showroom of neem contact met ons op voor een afspraak bij uw thuis. Tevens kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Deze diensten zijn uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.